Daag jezelf uit en zet snel grote stappen

Coaching on the Job

Natuurlijk kun je nog een training volgen, een boek lezen of nog meer praten over leiderschap. Wij zeggen: Walk the Talk! Je leert vooral door te doen. Heb jij één van de online masterclasses of live trainingen gevolgd en wil je begeleiding bij jouw specifieke uitdaging? Of heb je, als je eerlijk bent, gewoon een stok achter de deur nodig om toe te passen wat je hebt geleerd?
In de afgelopen jaren hebben wij steeds weer gezien (en ook zelf ervaren) dat coaching on the job een positief ‘no-escape’-gevoel oproept. Waardoor je jezelf écht uitdaagt en resultaten behaalt waar je trots op kunt zijn.

Een-op-een
Coaching on the Job
 • Datum: in overleg met jou
 • Duur: 1 dagdeel
 • Locatie: Fysieke werklocatie, Teams of Zoom
 • Trainer: in overleg
 • Deelnemers: 1
 • Prijs: € 600,- excl. BTW
Hoe werkt Coaching on the Job?

Hoe werkt Coaching on the Job?

 • Je schrijft je in voor een sessie van 1 dagdeel.
  Daarna ontvang je een mail met een aantal intakevragen. Aan de hand van die vragen beschrijf je jouw specifieke uitdaging. De trainer reageert op jouw input met een aantal verdiepende vragen en stemt samen met jou de setting en datum van de sessie af.
 • Op locatie of digitaal.
  De coaching on the job vindt plaats op jouw werklocatie of digitaal via Teams of Zoom. We stemmen samen af wat de meest geschikte locatie(vorm) is.

Het dagdeel bestaat uit 3 delen:

 1. Uitgebreide voorbespreking (1 uur)
  Samen met de trainer bespreek je alle details van de sessie die jij in het 2e deel doet. De trainer stelt je prikkelde vragen. Op die manier wordt het helder wat je gaat doen, waarom je dit doet, hoe je het gaat aanpakken en wat je wilt bereiken. Zo ga je volledig voorbereid en geïnspireerd het praktijkgedeelte in.
 2. Praktijkgedeelte (1-1,5 uur)
  De inhoud en setting van dit deel is afhankelijk van jouw gekozen uitdaging. Voorbeelden van settings zijn een teamoverleg of een 1-op-1 coachsessie met een medewerker. Andere settings zijn natuurlijk ook mogelijk. Jij voert uit wat je hebt voorbereid. De trainer observeert jou en maakt uitgebreide aantekeningen van Tops en Tips.
 3. Uitgebreide nabespreking (1 uur)
  De trainer deelt alle genoteerde Tops en Tips met jou. Je krijgt dus uitgebreid feedback op jouw kwaliteiten en op jouw ontwikkelpunten. Dit geeft je zowel een boost als helderheid.
Perfectie is niet het doel

Perfectie is niet het doel

Een ‘coaching on the job’-sessie is geen examen, geen test en geen beoordeling. Het is 100% bedoeld om te leren. Je hoeft het dus niet perfect te doen. De insteek is dat je gaat experimenteren met nieuwe vaardigheden en gedrag. En dat je daar feedback op krijgt waar je echt iets aan hebt. Je gaat helemaal opgeladen weer de praktijk in.

Boek een sessie Coaching on the Job

Meld je aan voor Coaching on the Job. Je ontvangt dan een e-mail met een aantal intakevragen. Aan de hand van die vragen beschrijf je jouw specifieke uitdaging. De trainer reageert op jouw input met een aantal verdiepende vragen en stemt samen met jou de setting en datum van de sessie af.

Aanmelden voor Coaching on the Job