+31-651910064 info@bureaubreedeveld.nl

Een bekentenis op Internationale Vrouwendag

Netwerkclubs voor vrouwen, coachprogramma’s voor vrouwen, vrouwelijk leiderschap, vrouwencirkels, female power…… ik vond het echt allemaal onzin. Waarom die focus op alleen vrouwen? Zoveel verschillen mannen en vrouwen nou ook weer niet van elkaar. We zijn toch allemaal gewoon mens met vergelijkbare uitdagingen en struggles. 

Dus echt niet dat ik ooit een programma voor alleen vrouwen ga aanbieden. En al helemaal niet een programma voor vrouwen in de overgang. 

Dat was oprecht mijn mening tot vorig jaar. Die mening heb ik volledig bijgesteld.
Dat kwam hierdoor:

\

In mijn opleiding voor Leefstijl- en Vitaliteitscoach leerde ik alles over hormonen en de impact daarvan op het vrouwenlichaam (in de overgang).

\

Ik nam zelf allerlei veranderingen in mijn lijf en geest waar vanaf mijn 50ste.

\

Het begon me op te vallen dat er zoveel onwetendheid bij vrouwen is over hun eigen lichaam en de veranderingen die plaatsvinden in de overgang.

\

Mijn persoonlijke missie om fit en gezond oud te worden kreeg steeds meer vorm en inhoud.

\

Ik ervaar iedere dag de positieve resultaten van alles wat ik doe om die missie te bereiken.

\

Ik merkte dat ik het eigenlijk heel leuk vind om met vrouwen te werken.

Soms moet je gewoon aan jezelf toegeven dat je er naast zit met al je stelligheid. Toen ik dat deed, voelde ik meteen: ik moet en wil hier wél iets mee. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor andere vrouwen. 

Iedere vrouw verdient het om zich lekker in haar vel te voelen en heel goed voor zichzelf te zorgen. Dat geldt zeker als de jaren gaan tellen. De meeste vrouwen kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken.   

Daarom heb ik afgelopen zomer een individueel coachprogramma voor 45+ vrouwelijke leiders, professionals en ondernemers ontwikkeld. Inmiddels coach ik met veel plezier en voldoening een aantal vrouwen naar meer energie, een gezond voedings- en beweegpatroon en een fijne balans tussen inspanning en ontspanning. 

Wat houdt het coachtraject ‘Female Fit 45+’ in:

Dit traject is niet het zoveelste ‘onze-size-fits-all-verlies-10-kilo-in-4-weken-en-blijf-voor-altijd-slank’programma. Wij gaan voor een gezond lijf en een heldere geest. Rekening houdend met jouw voorkeuren en eventuele fysieke beperkingen. En specifiek gericht op de 45+ vrouw en alle bijbehorende lichamelijke veranderingen. Duurzaam maatwerk dus! 

Zie dit traject als een grondige APK, een persoonlijke reset en leertraject ineen. We leggen in 12 weken een stevig fundament op de leefstijlthema’s voeding, bewegen, sport en ontspanning. Allemaal zaken die bijdragen aan een gezond lichaam en een sterke geest. We doen dat stap-voor-stap zodat je niet overweldigd raakt, maar de tijd neemt om veranderingen in gang te zetten. Je gaat al tijdens dit traject krachtige keuzes maken waardoor je veel meer energie ervaart.

 

Wat zit er in dit 90 dagen coachtraject?

\

Uitgebreide persoonlijke Vitaliteitsscan op 5 dimensies die van invloed zijn op jouw welzijn (0-meting)

\

Uitgebreide Intakesessie waarin we jouw specifieke situatie, wensen en doelen afstemmen.

\

Heldere inzichten: Ik leg je precies uit wat de effecten van de overgang zijn op jouw lijf en geest, zodat je begrijpt wat er gebeurt.

\

Contact: Mail- of appcontact tussen de sessies door voor al jouw vragen.

\

Successessie: Afsluitende sessie waarin we jouw resultaten evalueren en successen vieren (1-meting).

\

Borging: Borgingsperiode van 3 maanden (na de 90 dagen) waarin je per mail of app nog al je vragen kunt stellen.

Wat is jouw opbrengst na dit coachtraject?

\
Je zit goed in je vel.
\
Je hebt volop energie.
\
Je hebt zin om te werken.
\
Je wordt blij als je in de spiegel kijkt.
\
Je bent veerkrachtig, ook als zaken tegenzitten.
\
Je ervaart volop zingeving en plezier in jouw werk en privéleven.
\
Je bent een inspiratiebron voor de mensen om je heen.
\
Je creëert betekenisvolle verbindingen met anderen, zowel privé als zakelijk.
\
Je staat weer aan het stuur van je eigen leven.
\
Je bent weer het zonnetje in huis.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe dit ook voor jou kan werken? Kijk bij Female Fit 45+ voor meer informatie over dit coachtraject. Of neem meteen contact met mij op om jouw situatie en vragen voor te leggen. Ik spreek je graag!

Lees verder…

I own this

I own this

I own this  Voordat ik deze mentale beslissing neem, is er meestal iets als dit aan vooraf gegaan...Deze...