+31-651910064 info@bureaubreedeveld.nl

Een vitale leider, wat is dat eigenlijk?

Een leider die tijdens de pauze naar de fitnessruimte gaat? Iemand die heel gezond eet? Of een stuiterbal die de hele dag fanatiek iedereen aanjaagt om resultaten te halen?

Nog zo vaak zie ik dit soort uitleggen en die zijn wat mij betreft te eenzijdig.

\

Vitaal Leiderschap staat voor jezelf uitdagen om jouw belemmerende overtuigingen en beperkende visie te transformeren. Daardoor treed jij met een open mind jouw team tegemoet treedt en schep je een veilig en prettig werkklimaat.

\

Vitaal Leiderschap staat voor het bewust verbeteren van je relaties en het vergroten van jouw impact door de manier waarop je communiceert. Binnen én buiten jouw team creëer je hiermee oprechte verbinding en een gevoel van ‘we doen het samen’.   

\

Vitaal Leiderschap staat voor jezelf echt leren kennen, je schaduwkanten onder ogen komen en je talenten verder ontwikkelen. Zodat jij vanuit jouw purpose en passie werkt en leeft en anderen inspireert dat ook te doen.

\

Vitaal Leiderschap staat voor eigenaarschap nemen voor jouw leven. Niet blijven hangen in je eigen verhalen, slachtofferschap en passiviteit. Maar regie pakken voor jouw eigen geluk en welzijn. Als jij goed voor jezelf zorgt, kun je er ook helemaal voor anderen zijn.  

\

En ja, Vitaal Leiderschap staat ook voor het fysiek goed zorgen voor jezelf. Goede voeding, de juiste training, kwalitatieve slaap en genoeg ontspanning zorgen ervoor dat jij iedere dag weer met energie en plezier kunt komen opdagen in de rol waar je voor gekozen hebt.

Met de Integrale Vitaliteitscheck krijg je exact inzicht in jouw huidige stand van vitaliteit. Je ziet meteen waar je grip hebt en waar niet. Alle vijf thema’s worden uitgebreid getoetst.

Vaak is de uitslag verrassend en blijkt de uitdaging ergens anders te zitten dan je in eerste instantie dacht.

De Integrale Vitaliteitscheck is de eerste stap in het 1:1 coachtraject Fit to Lead. Een coachtraject voor teammanagers en teamleiders waarmee je in 90 dagen word begeleid naar 100% balans op alle dimensies.

Misschien denk je nu: Met mij gaat het nog best oké. Ik ben niet ziek, een burnout zie ik niet snel gebeuren, ik red het allemaal nog wel.

Wat is het beste moment om met dit coachtraject te starten?

Dat is juist als je nog helemaal geen ernstige klachten hebt. Als het allemaal nog wel gaat, maar je wél voelt dat je veel meer energie en plezier zou kunnen hebben. Dat je veel meer impact zou kunnen maken als je beter in je vel zou zitten. En dat het allemaal veel leuker en makkelijker mag, dat leidinggeven.

Lees verder…

I own this

I own this

I own this  Voordat ik deze mentale beslissing neem, is er meestal iets als dit aan vooraf gegaan...Deze...