+31-651910064 info@bureaubreedeveld.nl

Online trainen… Zo doen wij dat!

De afgelopen periode zijn we erin geslaagd onze trainingen online voort te zetten. We zijn trots op onze deelnemers die positief en enthousiast online aan de slag zijn gegaan om zichzelf te versterken!

Veel leidinggevenden blijven tot 1 september 2020 vanuit huis werken. Daarom blijft ons aanbod nu ook grotendeels virtueel beschikbaar.

Hoe werken wij?

In de online leeromgeving van Microsoft Teams of Zoom trainen wij jou vanuit jouw thuiswerkplek. Samen met je collega’s of samen met een groep leidinggevenden uit het werkveld. Met beide platforms hebben wij inmiddels uitgebreide en goede ervaringen.  Onze insteek is dat alles wat we in een live training doen, ook prima online kan. Wij en de deelnemers merken geen verschil in beleving, verbinding en leereffect. Tijdens de sessie krijg je op een praktische manier theorie aangereikt, maar  delen we vooral kennis en ervaring en oefenen we met praktijkcases. We geven en ontvangen tips en tops. Uit ervaring en evaluaties garanderen wij dat de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent, gewaarborgd is. 

Hoe ziet dat er praktisch voor jou uit?

Nadat jij je ingeschreven hebt voor een online training, ontvang je van ons per mail een uitnodiging met praktische informatie en een vooropdracht. Jouw training start dus al vóór de online sessie. Op de afgesproken datum en tijd ontmoet je de trainer en de andere deelnemers, via je laptop of desktop. Je kunt elkaar zien en horen en degene die spreekt verschijnt altijd in beeld. De groep is klein, maximaal 6 deelnemers, waardoor er volop ruimte is voor interactie en het stellen van vragen. De trainer zorgt voor begeleiding van de sessie. Er is veel afwisseling en er zijn voldoende rustmomenten ingebouwd. Na 3 uur ben je geïnspireerd om met nieuwe ideeën en skills aan de slag te gaan in jouw praktijk.

 

Op een rijtje

\
Wij werken met Microsoft Teams of Zoom, je hebt een laptop of desktop met webcam en geluidsspreker nodig
\
Er zijn maximaal 6 deelnemers in een groep
\
Blended Learning: je krijgt online (voor)opdrachten
\
Onze online trainingen duren gemiddeld 3 uur
\
De trainingen worden via open inschrijving of in company gegeven
\
Op onze website zie je welke trainingen online gegeven worden en welke data beschikbaar zijn.

Wat zijn de ervaringen?


Wij zijn blij met de resultaten van eerdere online trainingen. De gemiddelde waardering is een 9,1! 

Enkele quotes van deelnemers: 

Krista Möller / Teammanager RKS

“Wil jij jezelf ontwikkelen? Ik heb ervaren dat mijn leerproces niet meer te stoppen is na een online training van Bureau Breedeveld. De online training is persoonlijk, interactief, concreet en zet aan tot verandering. Een aanrader!” 

Tobias Mutsaers / Teammanager RKS

“De online Workshop van Bureau Breedeveld was verrassend persoonlijk, energiek, met voldoende ruimte tot interactie en dat in een volledige digitale vorm. Top!” 

Tina Wagner / Teammanager RKS
“Eind maart een eerste virtuele training via Teams van Ellen gevolgd. Samengevat: prettig en efficiënt! Van tevoren duidelijke verwachtingen over het verloop van de training en ik vond het efficiënter dan een ‘gewone’ training. Minder small talk en als die er was, dan was er ruimte voor. De sessie is intensiever, echter ook korter, waardoor agenda-technisch het beter in te plannen is. Zeker een aanrader om het op deze manier te doen!” 

Joop de Graaff / MetJoop Management & Coaching

“Ik ben onder de indruk van de inhoudelijke kwaliteit en de interactieve wijze waarop ik meegenomen ben in online trainingen door Bureau Breedeveld” 

 

Inspiratie:

https://pao.nl/online-leren/

https://www.hb-training.com/online-training

https://www.molijntraining.nl/trainingen/eendaagse-trainingen/242

https://www.imkopleidingen.nl/vraag-en-antwoord-over-corona-opleidingen-trainingen/

https://www.sn.nl/opleidingen/?uitvoering=trainingen-en-opleidingen#search-content

https://debaak.nl/online-proeverij/

 

Lees verder…

I own this

I own this

I own this  Voordat ik deze mentale beslissing neem, is er meestal iets als dit aan vooraf gegaan...Deze...