slide1

"Ik ben OK, jij bent OK!

Dat is de basis vanwaaruit ik train, coach en leef"
Meer weten over Ellen

Onze Trainer-Coaches

Linda Kouwenberg, Trainer - Coach bij Bureau Breedeveld

Een doel zonder een plan is slechts een wens

Als je goed kijkt, is er altijd iets moois te zien. Vanuit die overtuiging coach en train ik ook. En help ik jou, met een weldoordacht plan, je doel te bereiken.

Ik zeg 'ja' tegen:

 • Een lach én een traan
 • De kracht van kleine stapjes
 • Van proberen kun je leren
Linda Kouwenberg
Trainer - Coach
Natasja Rentenaar, Trainer - Coach bij Bureau Breedeveld

Doen is ervaren!

Als trainer en coach ervaar ik elke dag weer dat het doen van het nieuwe de ervaring geeft dat dit helpt. Juist het ervaren zet mensen aan tot veranderen.

Ik zeg 'ja' tegen:

 • Je kunt alleen jezelf veranderen
 • Communiceren kun je leren
 • Mensen zijn niet lastig, ze zijn anders en dat maakt het lastig
Natasja Rentenaar
Trainer - Coach
Wil Hagen, Trainer - Coach bij Bureau Breedeveld

Wat je zegt dat ben je zelf!

Iemand helpen om gedrag te veranderen begint bij het veranderen van je eigen gedrag. Ik maak je graag bewust van jouw huidige gedrag, het effect daarvan en de impact van nieuw gedrag.

Ik zeg 'ja' tegen:

 • Een coach helpt je om je blinde vlekken te ontdekken
 • Effectief gedrag kun je leren zonder dat het een kunstje wordt
 • Wil je leiding geven? Zet ook de medewerker aan het roer!
Wil Hagen
Trainer - Coach
Susan Bongers, Trainer - Coach bij Bureau Breedeveld

The best project you’ll ever work on is you!

Ik geloof erin dat je altijd een betere versie van jezelf kunt worden. Blijf positief kritisch naar jezelf kijken en durf het aan om de dingen eens anders te doen. Leuk je daarbij te helpen!

Ik zeg 'ja' tegen:

 • Learning bij doing
 • Reflectie begint bij jezelf
 • Mensgericht leiderschap
Susan Bongers
Trainer - Coach
Ellen Breedeveld, Eigenaar - Trainer - Coach bij Bureau Breedeveld

De basis van communiceren is verbinding

Ik geloof in communiceren vanuit vertrouwen. Vertrouwen dat de ander de beste intenties heeft. Ik ben OK, jij bent OK. Dat is de basis van waaruit ik train, coach en leef.

Ik zeg 'ja' tegen:

 • Focus op waar je wél invloed op hebt.
 • Samen kom je verder
 • Leren = experimenteren
Ellen Breedeveld
Eigenaar - Trainer - Coach

Onze werkwijze

Zes uitgangspunten voor trainingen waar jij écht wat aan hebt!

1.

Verfrissende masterclasses & trainingen

Al onze trainingen hebben een hoog ‘how-to’ gehalte. We delen niet alleen wat je kunt doen, maar vooral hoe je dat doet. Geen algemeen- heden, maar concrete tools & tips. Je wordt op een positieve manier uitgedaagd om iets nieuws uit te proberen. Iets waarvan wij weten dat het werkt.

2.

Vandaag trainen, morgen toepassen

Bij ons geen dagenlange trainingen, ver van de werkvloer en de realiteit. Als je ’s ochtends met ons traint, kun je ’s middags concreet aan de slag en heb je ’s avonds de eerste resultaten al bereikt. Wij zijn van de praktijk en houden van concreet. Dat geeft jou een boost, doordat je meteen effect ziet van wat je doet.

3.

Positieve benadering, wat kan er wél?

Niemand wordt gemotiveerd om te verbeteren door alleen te horen wat er niet goed gaat. Wij starten met het uitvergroten van wat er wel goed gaat. Je krijgt van ons specifieke complimenten over jouw talenten. Dat vullen we aan met heldere tips waarmee je jezelf kunt aanscherpen. Zo weet je precies waar je goed in bent en wat je te doen staat om nog beter te presteren. Je bent gemotiveerd om daar meteen mee aan de slag te gaan.

4.

Duurzaam resultaat

Of jij daadwerkelijk toepast wat wij jou leren? Dat is uiteindelijk aan jou! Wij doen er alles aan om jou te inspireren en het je zo makkelijk mogelijk te maken om er echt mee aan de slag te gaan. Alle trainingen zijn erop gericht jou zo snel mogelijk succes te laten behalen. En succes smaakt naar meer. Dus dikke kans dat je er over een jaar nog steeds profijt van hebt.

5.

Eerst de mens, dan de theorie

Mooie theorieën, modellen, kernwaarden en stappenplannen zijn waardevol. Maar de sleutel ligt bij de mens. Wij gebruiken diverse theorieën als ondersteunend hulpmiddel in onze trainingen, maar alleen als dat iets toevoegt. Bovenal werken wij vanuit intuïtie, gezond boerenverstand en eigen werk- en levenservaring.

6.

We practice what we preach

Een trainer is geen goeroe die alles perfect doet en weet. Wij zijn ook gewoon mensen met mooie kwaliteiten en lastige valkuilen. Ook wij leren nog iedere dag en staan open voor feedback. Wij stimuleren bij onszelf en bij anderen een growth mindset en een grondhouding van eigenaarschap. Alles wat wij trainen, passen wij zelf ook toe in de praktijk. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat geldt voor ons als trainer én voor jou als deelnemer.Ellen Breedeveld

Als kind wilde ik schooljuf worden. In klas 1 zag ik eerst allemaal letters achter elkaar en twee maanden later kon ik lezen. Ik had iets geleerd! Het besef dat je iets kunt leren wat je eerst niet kon, vond ik fascinerend. Leren en ontwikkelen was vanaf dat moment mijn missie. Ik noemde dat toen natuurlijk niet zo, maar ik voelde wel: daar wil ik iets mee. En dat is gelukt. Inmiddels is het al meer dan twintig jaar geleden dat ik startte als trainer/coach. Eén van de beste beslissingen van mijn leven.


Ik heb duizenden mensen mogen coachen en trainen en ik geloof oprecht dat zij iets van mij hebben geleerd. Maar nog mooier: ik heb ook heel veel van hen geleerd. Door alle reacties, feedback en resultaten werd iedere training beter. Dat ging niet vanzelf, daar koos ik voor. Openstaan, 'aan' staan, aanscherpen, feedback vragen en vooral: experimenteren en doen! En dat is precies wat ik ook stimuleer als ik mensen train of coach.


Hier sta ik voor:

 • Ik vind het belangrijk om grote, abstracte en ingewikkelde zaken klein, concreet en praktisch te maken. Zodat het bruikbaar wordt en echt impact heeft op jouw dagelijkse praktijk.
 • Ik geloof in communiceren vanuit vertrouwen. Vertrouwen dat de ander de beste intenties heeft. We zijn allemaal mensen met wensen, uitdagingen en obstakels. En soms met onlogische gedachten en gedragingen, net als ikzelf.
 • Ik zoek altijd naar gelijkwaardigheid en win-win. Ik ben OK, jij bent OK!
 • Ik maak gebruik van mijn sensitiviteit, ook voor wat er niet gezegd wordt.

Dit is de basis van waaruit ik train, coach en leef. Vanuit die basis ontwerp ik alle trainingen en leid ik andere trainer-coaches op. Het is mijn droom en missie om daarmee een wezenlijke bijdrage te leveren aan menselijk leiderschap in omgevingen waar resultaten tellen.

SParren met ellen breedeveld

Met Ellen Breedeveld sparren over
Incompany Maatwerk?

Neem gerust contact op om te sparren over de mogelijkheden.