+31-651910064 info@bureaubreedeveld.nl

Step up your Game Mentorship – Jaartraject

Het Step up your Game Mentorship is een transformerend jaarprogramma voor authentieke en ambitieuze senior leiders die hun volledig potentieel willen leven en een echte verschilmaker willen zijn. Niet vanuit macht, maar vanuit eigen kracht.

Deze leiders investeren bewust in: voortreffelijk en mensgericht leiderschap, een oprechte en authentieke levenshouding en een gezonde en vitale leefstijl

Daardoor bereiken zij uitzonderlijke resultaten, hebben zij opmerkelijk positieve impact en laten zij een legacy na in zowel hun professionele als persoonlijke omgeving.

Ligt het aan de overgang - Female Fit 45+ - Bureau Breedeveld

Step up your game!

Jij bent een ervaren directeur, senior manager of ondernemer en dat ben je niet voor niets. Je hebt het in je om te schitteren. Je weet dat het de bedoeling is dat jij je kop boven het maaiveld uitsteekt. Om hét voorbeeld te zijn dat anderen inspireert.

Je hebt een vurig verlangen om het maximale uit jezelf en het leven te halen. Om te staan voor jouw waarheid en kracht. Om die authentieke en transformerende leider te zijn die in jou zit. Om daarmee een echte verschilmaker te zijn.

Toch leun je al een tijd in je comfortzone. Je houdt je klein en speelt vooral op het middenveld. Niet te veel naar voren, niet te veel naar achteren, niet slecht, maar ook niet opvallend goed. Iets belemmert je om jouw eigen visie uit te dragen en je voluit uit te spreken. Ook je energieniveau is niet optimaal. Jouw gezondheid en self-care staan ergens onderaan je lijst.

Wil je dat dit verandert? Dan heb je maar 1 ding te doen: Step up your game! 

 

Be the change you want see in the world.

Vitaal Leiderschap
De smederij naar excellentie

Dit mentorship gaat verder dan de leiderschapstrainingen, theorieën en modellen die je al 100 x hebt gehoord.

Het gaat voorbij de indeling in kleurenanalyses,  persoonlijkheidstesten en managementbullshit.

Dit is het enige traject dat leiderschap, levenshouding en leefstijl combineert en dat volledig vertaalt naar jou als individu.

Dit programma is de Smederij naar Excellentie. Jij levert de grondstoffen: alle kwaliteiten die je al in huis hebt.

Samen bouwen we via het proces van verhitten, smeden, versterken, aanpassen en verfijnen jouw meesterwerk: jouw volledig potentieel.

Jouw volledig potentieel verzilveren

Dit programma is de samensmelting van mijn ervaring als coach sinds 1998 en ervaring als mens sinds 1969. Ik zet mijn hele hart, ziel en al mijn levenslessen in om jou te laten excelleren vanuit je eigen kern.

Dat betekent niet dat jij een copy-cat van mij wordt. Integendeel. Jij gaat jouw eigen goud, uniekheid en kwaliteiten zodanig (h)erkennen dat jij jouw eigen potentieel volledig verzilvert.

Die garantie geef ik. Daarom werk ik in dit programma niet met iedereen. Dit traject heb ik zorgvuldig ontworpen voor leiders zoals jij. Voor de parels die maximaal willen shinen.

Ben je klaar om je volledig potentieel te ontsluiten en een ultieme verschuiving te ervaren in je werk en je leven? Dit is jouw kans om te schitteren als nooit tevoren.

 

Neem gerust contact op

Hoe ziet jouw reis naar grootsheid eruit?

\
Onboardingssessie
 • Jouw big why voor dit transformatietraject.
 • Jouw persoonlijke transformatiedoelen o.g.v. Leiderschap, Levenshouding & Leefstijl. 
\
10 Deep Dive-sessies (1 x per maand)
 • Op basis van jouw big why en transformatiedoelen duiken we stevig in een aantal thema’s waar jij een grote stap wilt zetten. 
 • Het resultaat van iedere Deep Dive is een echte shift/doorbraak op jouw blokkade of vraagstuk.
\
2 x Live Groepsbijeenkomst (1 dagdeel)
 • Samen met andere Step up your Game -deelnemers.
 • Elkaar inspireren om te transformeren.
\
Contact:
 • Tussen de contactmomenten door altijd toegang tot Ellen voor sparmomenten en krachtig advies. Ik sta een jaar lang volledig aan je zij.
 • Toegang tot waardevolle bronnen, boeken, filmpjes, online cursussen en andere leermiddelen om je voortdurend te inspireren en ondersteunen.
\
Persoonlijke Afsluitceremonie:
 • We sluiten het jaar feestelijk af en vieren jouw transformatie
 • We zorgen ervoor dat jouw succes verankerd wordt voor de toekomst.
\
Borging:
 • Borgingsperiode van 3 maanden (na 1 jaar) waarin je nog al je vragen kunt stellen.
Hoe ziet het traject er uit - Female Fit 45+ - Bureau Breedeveld
We deliver results - Bureau Breedeveld

Wat is jouw opbrengst na dit transformatieprogramma?

\
Je maximaliseert je creatieve vermogen:

Je ontdekt je creatieve potentieel waardoor jij  innovatieve oplossingen bedenkt die je daadwerkelijk implementeert in je werk en leven.

\
Je overwint je belemmerende overtuigingen:

Je identificeert en transformeert jouw belemmerende overtuigingen, waardoor je jezelf niet langer klein houdt, maar je grootheid omarmt en uitdraagt.

\
Je vergroot je impact:

Je gaat je echt uitspreken. Daardoor heb je grote en blijvende positieve impact op je organisatie, je team en je gemeenschap.

\
Je gaat helemaal voor jouw persoonlijke en professionele doelen:

Door 100% eigenaarschap te nemen, realiseer jij daadwerkelijk jouw doelen, als leider en als mens.

\
Je voelt je topfit:

Je zorgt optimaal voor jezelf, zowel fysiek als mentaal. Je geeft je lichaam de juiste voeding en beweging. Je bruist van de energie en hebt een ideale balans tussen inspanning en ontspanning.

\
Je inspireert anderen:

Je bent een inspiratiebron voor anderen door je buitengewone prestaties en leiderschap. Je moedigt anderen aan om ook hun volledige potentieel te verzilveren en een verschilmaker te zijn.

\
Je ervaart vervulling:

Je benut jouw volledig potentieel waardoor je een diep gevoel ervaart van persoonlijke en professionele vervulling, waarbij je met passie en betekenis leeft.

Wees de leider die je altijd wilde zijn. Jouw toekomst begint nu.

De ongefilterde reacties van leiders n.a.v. coaching door Ellen:

Veel bewondering voor de manier van coachen van Ellen. Ongelooflijk hoe snel je door mij heen prikt.

Ik word opnieuw geconfronteerd met mijn persoonlijke ontwikkeling. En niet te zuinig dus op de man af. Ik vind het een prettige manier van feedback ontvangen zodat ik hier werkelijk over kan nadenken en acties op kan uitzetten.

Mijn grootste eye-opener is dat er bij mij iets speelde onder de waterlinie en ik dit niet doorhad. Dit heb ik tijdens de coaching ontdekt en vraagt van mij een mate van kwetsbaarheid.

Ik ben bewuster en minder een controlfreak. Ik ben zelf gelukkiger geworden + benoem mijn gevoel meer.

 

Je gaat zo diep dat je dingen van je zelf ontdekt die je hebt verschuild of niet kent. De drempel om die kenbaar te maken, in dit traject, en om te ontdekken hoe je hiermee om wil gaan is enorm laag. De eye-opener komt later, maar is in de nabijheid voor iedere leidinggevende. Je krijgt de mogelijkheid om jouw kracht te creëren, kiezen en aan te trekken. Precies zoals jij dat wil.

Het is fijn die tijd aan jezelf te besteden. Het zet aan. Vervolgens moet je het gewoon wel zelf gaan doen. Je neemt eigenaarschap voor je eigen vraagstuk maar de hulp is gewoon heel fijn.

Ellen, je bent meer dan waardevol en ik wil het bijna magisch noemen. Ik kan mezelf zijn bij jou en wat ik het meeste aan je waardeer is dat je eerlijk bent en samen met ons het pad van succes uitstippelt. Ik heb mezelf nog nooit zo kwetsbaar opgesteld en ik voelde de ruimte bij jou om dit te doen. Dank je wel hiervoor.

Heel prettig en helpend. Verdieping en aanscherping door je manier van vragen, zonder dat het als een oordeel voelt. Ook heel eerlijk en toegankelijk, doordat je jezelf ook kwetsbaar opstelt.

 

Echt fantastisch. We hadden een hele fijne klik. Je gaf scherpte en een spiegel maar gaf mij ook hele mooie inzichten door jouw eigen ervaringen, dank je wel!

Het is erg makkelijk om te kiezen voor shame en blame en daar te blijven hangen. Door dit inzicht heb ik een keuze om problemen op te lossen in plaats van er omheen te draaien. Het heeft mij ook erg geholpen om een metafoor voor mij in mijn rol voor ogen te houden als ik besluiten/verantwoordelijkheid wil nemen.

Ik ben veel meer gefocust op m’n werk en dat is terug te zien. Ik ben uitgerust als ik uit bed kom en zie niet meer tegen de dag op.

Ik heb jou leren kennen als een geweldig fijn en lief mens Ellen. Je weet precies de juiste snaar te raken en je hebt heel snel door waar de crux zit. Je luistert heel goed en je hebt mij steeds het gevoel gegeven dat ik er echt mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Voor mij kwam dit coachtraject precies op het goede moment.

Doordat ik mij meer kwetsbaar durf op te stellen geef ik meer ruimte aan anderen waardoor wij samen kunnen groeien, en ik verantwoordelijkheid kan nemen op een heel natuurlijke manier.

Heel prettig, je luistert goed, je bent scherp, er is een open sfeer, ik vind je een fijn mens!

Ellen is een erg prettige en ervaren coach en erg goed in de vinger op de zere plek leggen. Ze helpt mij om zelf het inzicht te ontdekken zonder dat zij het hoeft voor te zeggen. In korte tijd weet ze een vertrouwensrelatie op te bouwen waardoor ik mij op mijn gemak voelde en alles durfde te delen. Ellen velt geen oordeel en is betrokken bij mij. Ze is oprecht, open en eerlijk. Ik heb dit als zeer bijzonder ervaren en ben haar dankbaar wat zij voor mij heeft gedaan.

Zeer prettig, je begeleidt, spiegelt en benoemt. Die combinatie maakt dat veel dingen samenvallen/begrijpelijk worden.

Stel dat alles mogelijk is….

hoe ziet jouw leven er over een jaar dan uit?

 

Mijn missie is duidelijk: ik wil jou laten schitteren en excelleren.

Als jij voelt dat je daar klaar voor bent, plan dan een online call met mij. In deze call ontdekken we samen jouw potentieel en de weg om dit te ontsluiten.

Uiteraard maak je daarna zelf de keuze of je start met de reis daar naar toe.

 

Veel gestelde vragen
Ik heb al meerdere leiderschapstrainingen gevolgd. Wat maakt dit traject anders?

Dit traject biedt een unieke mix van 100% eigenaarschap, high performance leiderschap en buitengewone vitaliteit. De synergie van deze 3 pijlers maakt dat jouw resultaat maximaal is. Niet slechts op 1 of 2 thema’s maar een complete transformatie op alle belangrijke  dimensies voor jou als leider en als mens: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Zingeving.

Waarom duurt het traject een jaar? Kan ik niet gewoon een paar losse coachsessies doen?

Dit traject is niet alleen bedoeld om te inspireren, maar om te transformeren. In een paar coachsessies transformeer je niets. Echte en doorleefde transformatie kost tijd. Het resultaat is dan ook voor de rest van je leven.

Gaat dit traject over werk of privé?

Allebei. Jij bent leider en je bent mens. Vaak ontdek je dat bepaalde uitdagingen in beide rollen terugkomen. De situatie is anders, maar jouw reacties en mechanismes zijn hetzelfde. Je mag dus zowel werk- als privécases inbrengen. En de kans is groot dat ieder thema waar we mee aan de slag gaan effect heeft op zowel jouw werk- als privéleven.

Wat doen we precies in de Deep Dive sessies?

De inhoud van de Deep Dive sessies staat bewust niet van tevoren al vast. Dit is voor iedereen anders, dus altijd op maat. De inhoud wordt bepaald door jouw big why en de transformatiedoelen die we in de onboardingssessie formuleren. En door de actualiteit die op dat moment bij/in jou speelt.  Ongeacht de inhoud, reken op uitdagende sessies waar je altijd veel wijzer uitkomt dan dat je er in ging. 

Wat is voortreffelijk en mensgericht leiderschap?

Het vermogen om als leider in alle omstandigheden stevig te blijven staan. Je verstaat de kunst om te focussen op de 20% ‘needle moving activities’ en skipt de 80% bijzaken Daarnaast leid je niet eendimensionaal, maar schakel je effectief tussen de drie cruciale rollen die je hebt: manager, leider en coach. Als manager organiseer en beheer je middelen en processen. Als leider inspireer en motiveer je je team. Als coach ondersteun en ontwikkel je individuen om hun volledige potentieel te bereiken. Dit alles met als doel om samen buitengewone resultaten te behalen. En dat zonder je over de kop te werken, maar met luchtigheid en plezier. 

Wat is een oprechte en authentieke levenshouding?

Je voelt tot in je vezels: ík ben altijd verantwoordelijk voor mijn gevoel, gedrag en keuzes en voor mijn response op een situatie.

Je voelt de vrijheid om vanuit eigen kracht en kernwaarden het juiste te doen. Je ervaart de ruimte om oprechte keuzes vanuit jezelf te maken. Je overziet daarbij wat de buitenwereld van je verwacht, maar vooral ook wat jij zelf wilt en kunt bijdragen aan een bepaalde situatie.

Het effect van een oprechte en authentieke levenshouding: Veel minder frustratie, veel meer  keuzevrijheid en oprechte verbinding in interacties met anderen. 

Wat is een gezonde en vitale leefstijl?

Leidinggeven is als topsport op een speelveld waarin jij alle posities inneemt. Het vergt energie, kracht, uithoudingsvermogen en souplesse om er iedere dag weer te staan.

Er is maar één manier om jouw energie en plezier te behouden. Houd de zaag scherp! Zorg heel goed voor het beste instrument dat je hebt – jezelf. Doe dat op alle dimensies die jouw welzijn bepalen: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Zingeving.

Voeding, beweging, sport, slaap en stresshantering zijn on point bij een high performer. 

Doordat jij eerst goed voor jezelf zorgt, kun je er ook helemaal zijn voor je omgeving.

 

Ellen, waarom ben jij de juiste mentor-coach voor dit transformatieprogramma?

1. Geloofwaardigheid: Ik practice wat ik preach. Bij mij vind je geen containerbegrippen en saaie modellen uit een managementboek. Alles wat ik je aanreik, heb ik zelf doorleefd.

2. Deskundigheid: Ik heb van veel zaken geen verstand, maar ik weet alles van leiderschap, levenshouding en leefstijl. Deze 3 pijlers zijn de rode draad in mijn leven.

3. Magie: Ik ben op mijn best als ik maximaal word uitgedaagd door jou als ambitieuze en leergierige gesprekspartner. Als ik daarbij mijn intuitie volledig kan inzetten om jouw je potentieel te laten leven, dan ontstaat er magie.

Wanneer begin ik beter niet aan dit mentorship?

In de afgelopen 25 jaar heb ik ervaren dat ik weinig kan betekenen voor leiders die

 • veel waarde hechten aan macht, status, aanzien en titels
 • niet in de spiegel willen kijken en niet aan zelfreflectie doen
 • een quick fix als oplossing voor elk probleem van mij willen
 • alleen behoefte hebben aan een therapeut of een luisterend oor en niet zelf in actie willen komen

Buiten deze punten is er geen enkele reden (tijd, gezondheid, stress, live-events of wat dan ook) om niet aan dit mentorship te beginnen. Sterker nog, vanuit chaos kunnen de mooiste creaties ontstaan. Juist dan. Wil jij ervoor gaan en ben je gericht op voorwaartse actie en resultaten? Dan is dit het traject voor jou.