+31-651910064 info@bureaubreedeveld.nl

Zie jij jezelf als een vitale leider?

Wat is dat eigenlijk, een vitale leider? Een leider die tijdens de pauze naar de fitnessruimte gaat? Of iemand die heel gezond eet? Of misschien wel een stuiterbal die de hele dag fanatiek iedereen aanjaagt om resultaten te halen?

Vitaal Leiderschap is natuurlijk een containerbegrip. En toch heb ik daar bewust voor gekozen. Omdat Vitaal Leiderschap alles omvat waar je als leidinggevende grip op wilt hebben. Vitaal Leiderschap staat in ieder geval voor eigenaarschap nemen voor jouw welzijn. Om vanuit díe mindset alle aspecten aan te pakken waar jij op leegloopt.

Misschien denk je nu: Leuk bedacht, maar waar begin ik? Met de Integrale Vitaliteitscheck krijg je exact inzicht in jouw huidige stand van vitaliteit. Je ziet meteen waar je grip hebt en waar niet. Alle vijf thema’s worden uitgebreid getoetst.

 

Bij de vitaliteitschecks die ik tot nu heb gedaan met leiders, blijkt dit:

\
Op 2 of 3 dimensies gaat het goed. Dat is fijn om te weten, dat is iets om vast te houden.
\
Op 2-3 dimensies zit een uitdaging. Daar zitten de energievreters waar je iets mee te doen hebt.
\
Vaak is de uitslag verrassend en blijkt dat de uitdaging ergens anders zit dan in 1e instantie gedacht werd.
\
Vaak is de uitslag verrassend en blijkt dat de uitdaging ergens anders zit dan in 1e instantie gedacht werd.

De Integrale Vitaliteitscheck is de eerste stap in het 1:1 coachtraject Fit to Lead. Een programma waarmee je in 90 dagen word begeleid naar 100% balans op alle dimensies. Dit traject kan zeker ingezet worden als je tegen een burn-out aanzit of zelfs al bent uitgevallen. Dan gaat het je helpen om gericht weer terug in je energie te komen.

Beter is natuurlijk om het niet zover te laten komen. Het beste moment om met dit coachtraject te starten is juist als je nog helemaal geen ernstige klachten hebt. Als het allemaal nog wel gaat, maar je wél voelt dat je veel meer energie en plezier zou kunnen hebben. Dat je veel meer impact zou kunnen maken als je beter in je vel zou zitten. En dat het allemaal wel wat leuker en makkelijker mag, dat leidinggeven.  

Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Stuur me even een berichtje en ik neem contact met je op.

Lees verder…

I own this

I own this

I own this  Voordat ik deze mentale beslissing neem, is er meestal iets als dit aan vooraf gegaan...Deze...