+31-651910064 info@bureaubreedeveld.nl

De enige situatie waarin ik resultaat in 2 uur garandeer

Regelmatig krijg ik de vraag of ik in 1 dagdeel de boel weer op scherp kan zetten. Even een workshop of coachsessie en weer door… dat idee. Bijna altijd zeg ik:

Nee, dat kan ik niet en dat wil ik niet.’

Ik geloof niet in quick fixes als het gaat om gedragsverandering. Daarom duren al onze trajecten tussen de 6 weken en 1 jaar, met een goede voorbereiding en daarna altijd een borgingsperiode. Alleen dan bereik je duurzaam resultaat.

Als je iets echt wilt veranderen, dan kost dat gewoon tijd. 

Maar….uitzonderingen bevestigen de regel.

Soms is het wél mogelijk om in 2 uur tijd een doorbraak te bereiken, lastige knopen door te hakken en 100% helderheid te krijgen. Alsof je een zaadje plant dat binnen enkele uren uitgroeit tot een volwassen boom met vruchten en al.

Dit kan alleen als jouw breinprocessen al enige tijd op volle toeren én heel bewust bezig zijn met jouw specifieke kwestie en jouw gewenste verandering:

  • Je loopt al een hele tijd rond met een vraagstuk of probleem.
  • Je wilt het echt anders.
  • Je hebt al meerdere opties overwogen of zelfs geprobeerd.

Blijf jij met een specifieke situatie maar rondjes draaien op een rotonde zonder een afslag te nemen?

Dan is mijn suggestie: Boek een VIP-sessie en ‘pick my brain’. Vanuit mijn ervaring en intuïtie zie ik meteen waar je vastloopt en wat je precies nodig hebt om door te pakken. Je kunt iedere situatie in de context van leiderschap, eigenaarschap of vitaliteit inbrengen. In 2 uur krijg jij de helderheid die je zoekt.

Meer weten?

Ben je benieuwd of jouw kwesties geschikt zijn voor een VIP-sessie? Neem contact met mij op om jouw situatie voor te leggen. Ik spreek je graag!

Lees verder…

I own this

I own this

I own this  Voordat ik deze mentale beslissing neem, is er meestal iets als dit aan vooraf gegaan...Deze...